Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:

033-4606060 info@nefkensverzekeringen.nl

100 JAAR MENSENWERK

​Sinds onze oprichting in 1921 hebben wij veel zien veranderen. Van de eerste autoverzekering tot de komst van het internet. Eén ding veranderde niet: de mens. Die zijn nog even ondernemend en onvoorspelbaar, even eigenwijs en uniek.

Daarom hebben mensen nog steeds behoefte aan persoonlijk advies. Iemand die je kan bellen met een probleem of vraag. Die echt helpt en ontzorgt. Wij bieden dit al een eeuw. En gek genoeg is dat steeds minder vanzelfsprekend.

Wij geven onafhankelijk verzekeringsadvies aan MKB en particulieren. Gespecialiseerd in schadeverzekeringen. Betrokken en altijd bereikbaar. Daarom worden we soms 's nachts wakker gebeld, maar hebben we ook bijzonder trouwe klanten.

Uw inkomen nu en later, uw bezittingen en vermogen, uw plannen en wensen; we nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.

Op deze website vindt u algemene informatie over onze producten, diensten en service. U kunt ook direct verzekeringen afsluiten. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. 

Sterke positie
Al 50 jaar zijn wij compagnon met het assurantiebedrijf Eijgendaal & van Romondt (EvR.nl) in den Haag. Dit  kantoor behoort tot de grotere verzekeringskantoren van Nederland. Door onze omvang zijn wij voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner en mede hierdoor hebben wij nog meer mogelijkheden om producten te selecteren die het beste bij u passen op volstrekt onafhankelijke basis.

Onze dienstverlening eindigt niet met het afsluiten van een verzekering of hypotheek, maar begint daar feitelijk pas. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgt onze schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie