Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:

033-4606060 info@nefkensverzekeringen.nl

Uw werknemers

Uw werknemers zijn onmisbaar voor het succes van uw bedrijf. Met hun kennis en vaardigheden dragen zij immers bij aan de continuïteit van uw onderneming.

Om uw werknemers voor langere tijd aan uw bedrijf te binden, zijn goede arbeidsvoorwaarden onontbeerlijk. De meeste werknemers vinden een goede pensioenregeling de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. U heeft hen op dit gebied zeker iets te bieden, want de keuze aan pensioenvoorzieningen is enorm. Welke regeling binnen uw bedrijf het best gewaardeerd wordt, valt niet een-twee-drie te zeggen. Het is helemaal afhankelijk van het soort bedrijf, de manier waarop uw personeelsbestand is opgebouwd en de wensen van uw medewerkers.

Wilt u meer aanbieden dan een goed pensioen? Met een collectieve ziektekostenverzekering kunt u goed voor de dag komen. Er zijn prima afspraken te maken met de belangrijkste aanbieders over collectieve regelingen waarin maatwerk voor al uw medewerkers mogelijk is.
Er zijn nog veel meer mogelijkheden om het arbeidsvoorwaardenpakket van uw medewerkers in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een verlofregeling of een lease-auto. Wat voor uw werknemers het beste is, bepaalt u zelf. Wij staan u bij het maken van die keuze graag met raad en daad terzijde.